Împreună spre succes

By 21 Februarie 2018 1066
Trăim un timp al marilor căutări, alegerilor, deciziilor ce deschid mereu noi porți și lansează noi și noi provocări. Un timp al necesității de dialog personal, de intercomunicare și trans-comunicare. Mai tot timpul există mari așteptări de la revistele noi, de a deschide noi punți de legătură personală. „Ardealul de Succes” dorește să prezinte o colecție de persoane care și-au adus aportul la realizările societății noastre.
Un caz aparte îl prezintă segmentul femeilor de afaceri, a celor ce pot concura de la nivel de egalitate business - competițional cu orice reprezentat al mediului de afaceri. Deși pare, uneori, o luptă inegală, tenacitatea femeii determină victoria acesteia cam în orice situație. Ea, reprezentanta Frumosului, a Binelui, a vieții, întruchipează un spirit de luptă aparte. Este puntea dinspre viață spre succes, modelul viabil de urmat pentru dobândirea reușitei dorite. Acest număr, dedicat frumuseții exemplului feminin, care se deschide în cuplu, poartă semnul devenirii. El unește, în expresivitatea tandemului de performanță, ideea de reușită împreună, de transgresare a limitărilor determinative, de a împlini victoria în doi.

„Ardealul de Succes” are onoarea de a vă prezenta panoplia reușitelor în cuplu, în dualitatea comunicativă, în pășirea pe același drum al succesului, al celor doi, reiterând cuplul primordial. Este un demers asumat de a aduce în scenă ceea ce reprezintă realizarea deosebită în tandem al Binelui și Frumosului.

Dr. Victor Constantin Măruțoiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Conferința de Leadership Feminin The Woman și Revista The Woman - în lumina reflectoarelor în luna martie

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, o instituţie de succes în inima Transilvaniei

Kinderland

ORIZONT TV, televiziunea românească ce promovează valorile tradiționale

Salon Tresor, alegerea fericită

Interviu - Femeia Creativă

Ansamblul folcloric studenţesc Mărţişorul al Casei de cultură a studenţilor din Cluj-Napoca 1957-2017 - Măiestrie şi performanţă

GRAND HOTEL NAPOCA – un loc de suflet, un loc cu suflet

Romeo & Julia SALENO – Vocile iubirii

INTERVIU - Preotul clujean Dan Goga, strănepot al poetului Octavian Goga

INTERVIU - Raul Stör, antreprenor, proprietarul magazinului Men's Club

Ana Ilca Mureşan | Am fost o norocoasă pentru că m-am născut într-o casă unde cetera era în cui, lângă icoană