UN NOU ORIZONT – Ardealul de Succes

By 29 Decembrie 2017 1502
Un drum deschis de o nouă viziune, o nouă revistă într-un mediu elitist, precum este cel clujean, poate deveni o încercare cu multe discuții, dar cu posibilități multiple de dialog, de înțelegere, de dezvoltare, cunoaștere și de promovarea a celor ce conturează un areal transilvan, ardelean de succes. O dorință ce a prins contur prin încercări și dezbateri, propuneri, situații limită, dar, mai ales, prin pasiunea pentru deschidere, pentru nou, pentru profesionalism, idee și Cuvânt. Totul s-a însumat în noua echipă ce propune o linie de prezentare a ceea ce se poate distinge ca fiind merituos în acest spațiu competitiv, situând o panoplie livrescă a celor ce-și dau aportul pentru dezvoltarea mediului transilvan, cuprinzând spațiul social, economic, de business, cultural.
Orice început poate cauza sincope în demersul de elaborare a scopului propus, dar această posibilitate nefastă nu este un pericol, ci o atenționare la implicarea și efortul depus, pentru ca ele să nu fie în van. Încercarea noastră este de a forma punți între oameni, între mentalități, între persoane de diferite condiții și idei, fiind menită să aducă social-economicul mai aproape de modelele, care pot fi faruri călăuzitoare, în această lume plină de naufragii personale sau sociale.

Oferim modele, situații, descoperim întâmplări, personaje, idei, prezentăm relatări despre sentimente unice, toate adunate într-un sistem ce se dorește a fi model de performanță, care poate denumi spațiul ardelean ca fiind unul de succes, nu doar la nivel local, ci național și internațional. Susținem ceea ce s-a construim și dorim să devenim promotori ai acelor arhitecți care fac Ardealul să fie de succes. Suntem lături de ei și ne oferim sprijinul pentru a fi cunoscuți și pentru a ajunge la persoanele care au nevoie de modele de îndrumare. Întotdeauna există necesitatea de a cunoaște, de a stărui în cunoaștere și, în acest demers, este benefică îndrumarea, care oferă deschiderea de căi, de situații, de posibilități. Această inițiativă are nevoie de modele, de modelatori, de îndrumători.

Revista "Ardealul de Succes" se dorește a fi o variantă de promovare, de prezentare, de aducere în prim plan a celor ce și-au adus aportul la dezvoltarea spațiului ardelean, l-au conturat și și-au pus amprenta asupra existenței sale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Conferința de Leadership Feminin The Woman și Revista The Woman - în lumina reflectoarelor în luna martie

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, o instituţie de succes în inima Transilvaniei

Kinderland

ORIZONT TV, televiziunea românească ce promovează valorile tradiționale

Salon Tresor, alegerea fericită

Interviu - Femeia Creativă

Ansamblul folcloric studenţesc Mărţişorul al Casei de cultură a studenţilor din Cluj-Napoca 1957-2017 - Măiestrie şi performanţă

GRAND HOTEL NAPOCA – un loc de suflet, un loc cu suflet

Romeo & Julia SALENO – Vocile iubirii

INTERVIU - Preotul clujean Dan Goga, strănepot al poetului Octavian Goga

INTERVIU - Raul Stör, antreprenor, proprietarul magazinului Men's Club

Ana Ilca Mureşan | Am fost o norocoasă pentru că m-am născut într-o casă unde cetera era în cui, lângă icoană