Salon Tresor, alegerea fericită Recomandat

Alegerea unei ţinute de ocazie este pentru orice femeie o grea încercare, întrucât fiecare își doreşte să strălucească într-o rochie specială, cu adevărat senzațională. Evenimentele deosebite ne întâmpină mereu, iar noi trebuie să ne ridicăm la înălțimea lor, fie acestea desfășurate într-un cadru familiar sau unul mai select. Fie office-party, nuntă sau botez, ţinutele noastre trebuie să fie unele de bun gust, care să ne pună în evidenţă atuurile fizice, dar să spună ceva şi despre personalitatea aceleia ce o poartă. Deoarece moda ne oferă foarte multe rochii şi ţinute în tonuri şi stiluri diferite, iar noi aspirăm întotdeauna spre alegerea modelului perfect, nu de puţine ori acest lucru poate deveni copleșitor. Dar nu trebuie să fie întotdeauna aşa, întrucât, cu ajutorul unor sfaturi şi a unei consilieri personalizate oferite de angajații salonului nostru, căutarea rochiei de seară potrivite poate deveni chiar o activitate plăcută.
Deşi evenimentele ce solicită o ținută de seară pot fi de cele mai multe ori onorate cu rochii simple dar elegante, alegerea culorii şi a imprimeurilor nu e neparat o greșeală, bineînțeles, dacă o facem într-un mod corect. O rochie lungă din paiete aurii, o rochie din paiete multicolore, o rochie „atmosphere” roz fosforescent sau o rochie lungă „pride”, toate aceste variante devin mulțumitoare şi încântătoare dacă eşti persoana potrivită să le poarte. Culoarea rochiei trebuie să se potrivească tenului tău şi să evidențieze culoarea părului şi a ochilor tăi. De asemenea, o rochie poate să pună în valoare bustul, să subțieze silueta şi să alungească picioarele. Nu te sfii să încerci şi culori la care nu te-ai gândit niciodată sau pe care nu le-ai apreciat în ținutele altora. S-ar putea să ai o plăcută surpriză!

Noi, cei de la Salon Tresor, venim în întâmpinarea ta cu o gamă variata de rochii de seară, de la rochii decoltate sau cu spatele gol, la talii înălțate sau coborâte, de la rochii ample „de prinţesă” la cele care evidențiază linia corpului, de la voaluri de mătase, la dantelă grea. Cu siguranţă, la noi poţi găsi un model pe gustul tău. Scopul nostru, a celor de la Salon Tresor, este ca doamnele - clientele noastre - să nu rămână în aria banalului, la un eveniment unde ele trebuie să strălucească.

Fii strălucitoare! Fii elegantă! Fii sofisticată! Fii unică! Fii clienta Salonului Tresor!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima modificare Luni, 26 Februarie 2018 20:35

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Conferința de Leadership Feminin The Woman și Revista The Woman - în lumina reflectoarelor în luna martie

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, o instituţie de succes în inima Transilvaniei

Kinderland

ORIZONT TV, televiziunea românească ce promovează valorile tradiționale

Salon Tresor, alegerea fericită

Interviu - Femeia Creativă

Ansamblul folcloric studenţesc Mărţişorul al Casei de cultură a studenţilor din Cluj-Napoca 1957-2017 - Măiestrie şi performanţă

GRAND HOTEL NAPOCA – un loc de suflet, un loc cu suflet

Romeo & Julia SALENO – Vocile iubirii

INTERVIU - Preotul clujean Dan Goga, strănepot al poetului Octavian Goga

INTERVIU - Raul Stör, antreprenor, proprietarul magazinului Men's Club

Ana Ilca Mureşan | Am fost o norocoasă pentru că m-am născut într-o casă unde cetera era în cui, lângă icoană