GRAND HOTEL NAPOCA – un loc de suflet, un loc cu suflet

Nume hotel: Grand Hotel Napoca
Clasificare hotel: 4 stele
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Octavian Goga, nr. 1, 400698, județul Cluj
Servicii oferite: cazare, restaurant, centru de conferințe, centru de evenimente

Privind 50 de ani de răsărituri și apusuri de pe malul Someșului, Grand Hotel Napoca este un simbol al orașului, unul dintre foarte puținele hoteluri cu tradiție, un reper al localnicilor și al turiștilor.
Integrat bine în spiritul locului, cu o siluetă înaltă și suplă, inspirată de casele tradiționale din apropiații Munți Apuseni, Napoca de odinioară, loc de întâlnire tradițional al clujenilor, s-a transformat și s-a adaptat cerințelor de astăzi, prin diversificarea serviciilor, devenind cel mai mare centru de conferințe și evenimente din Transilvania.

Grand Hotel Napoca este amplasat pe malul râului Someș, la doar 250 de metri de Parcul Central al orașului Cluj-Napoca și la o aruncătură de băț de stadionul Cluj Arena și Sala Sporturilor. In centrul vechi al orașului se poate ajunge in 5 minute într-o plimbare lejeră iar Aeroportul International Cluj-Napoca este la doar 20 de minute de mers cu mașina.

Beneficiind de această amplasare excepțională în inima Clujului, Grand Hotel Napoca este alegerea ideală atât pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu cât și pentru cele care caută un moment de relaxare. Oaspeții hotelului vor avea un acces facil la toate obiectivele turistice ale orașului Cluj-Napoca și se vor bucura de liniștea și de peisajul zonei.

Hotelul dispune de 152 de camere de diferite tipuri și 4 apartamente, toate unitățile fiind echipate cu cele mai moderne facilități. Camerele au un design elegant și de calitate creând o atmosferă intimă și primitoare menită să satisfacă și cerințele celor mai pretențioși clienți.

Grand Hotel Napoca, cel mai mare centru de conferințe din Transilvania vă pune la dispoziție o suită de săli-conferința/evenimente cu o capacitate totală de 4000 locuri. Fiind dotate cu pereți amovibili, spațiile noastre vă stau la dispoziție fie ca 9 săli individuale, fie sub forma a 4 săli mari și grandioase sau orice altă combinație care să se plieze pe mărimea evenimentului.

Pe lângă evenimentele destinate turismului de business, Grand Hotel Napoca oferă setup-ul perfect şi pentru organizarea de nunți, banchete sau mese festive. Hotelul poate acomoda până la 5 evenimente sociale odată în 5 săli diferite ca dimensiuni și amplasare. cât și o parcare privată.

Restaurantul din incinta hotelului îmbină tradiţia cu modernitatea într-un mod excepţional. Specific tradiţional, servire ireproşabilă şi o locaţie de 4 stele este cadrul ideal pentru un prânz de afaceri sau pentru a savura o băutură după o zi obositoare în barul din incinta hotelului.

Vă aşteptăm să ne treceţi pragul!

Grand Hotel Napoca
Manuela Ani – Marketing Manager
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Conferința de Leadership Feminin The Woman și Revista The Woman - în lumina reflectoarelor în luna martie

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, o instituţie de succes în inima Transilvaniei

Kinderland

ORIZONT TV, televiziunea românească ce promovează valorile tradiționale

Salon Tresor, alegerea fericită

Interviu - Femeia Creativă

Ansamblul folcloric studenţesc Mărţişorul al Casei de cultură a studenţilor din Cluj-Napoca 1957-2017 - Măiestrie şi performanţă

GRAND HOTEL NAPOCA – un loc de suflet, un loc cu suflet

Romeo & Julia SALENO – Vocile iubirii

INTERVIU - Preotul clujean Dan Goga, strănepot al poetului Octavian Goga

INTERVIU - Raul Stör, antreprenor, proprietarul magazinului Men's Club

Ana Ilca Mureşan | Am fost o norocoasă pentru că m-am născut într-o casă unde cetera era în cui, lângă icoană